ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 21, 2022

Η παρούσα δήλωση απορρήτου για την Arbelos («Εταιρεία», «εμείς», «εμάς» ή «μας»), περιγράφει πώς και γιατί ενδέχεται να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε ή/και να μοιραστούμε («επεξεργαζόμαστε») τις πληροφορίες σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»), όπως όταν:

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στο Https://Arbelos.gr ή οποιονδήποτε ιστότοπό μας που συνδέεται με αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου
 • Συνεργαστείτε μαζί μας με άλλους σχετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πωλήσεων, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεων

Έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες; Η ανάγνωση αυτής της δήλωσης απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματα και τις επιλογές απορρήτου σας. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@arbelos.gr.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Αυτή η σύνοψη παρέχει βασικά σημεία από τη δήλωση απορρήτου μας, αλλά μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί κάθε βασικό σημείο ή χρησιμοποιώντας τον πίνακα περιεχομένων παρακάτω για να βρείτε την ενότητα που αναζητάτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να μεταβείτε απευθείας στον πίνακα περιεχομένων μας.

 

Ποιες προσωπικές πληροφορίες επεξεργαζόμαστε;  Όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή περιηγείστε στις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε προσωπικές πληροφορίες ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Arbelos και τις Υπηρεσίες, τις επιλογές που κάνετε, καθώς και τα προϊόντα και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες;  Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες.

Λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτους;  Δεν λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτους.

Πώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας;  Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για να παρέχουμε, να βελτιώνουμε και να διαχειριζόμαστε τις Υπηρεσίες μας, να επικοινωνούμε μαζί σας, για την ασφάλεια και την πρόληψη της απάτης και για να συμμορφωνόμαστε με το νόμο. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς με τη συγκατάθεσή σας. Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας μόνο όταν έχουμε βάσιμο νομικό λόγο να το πράξουμε. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Σε ποιες περιπτώσεις και με ποιους τύπους μερών μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες;  Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σε συγκεκριμένες καταστάσεις και με συγκεκριμένες κατηγορίες τρίτων. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Πώς διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς;  Διαθέτουμε οργανωτικές και τεχνικές διαδικασίες και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω του Διαδικτύου ή της τεχνολογίας αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι χάκερ, εγκληματίες στον κυβερνοχώρο ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να νικήσουν την ασφάλειά μας και να συλλέξουν, να αποκτήσουν πρόσβαση, να κλέψουν ή να τροποποιήσουν εσφαλμένα τις πληροφορίες σας. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;  Ανάλογα με το πού βρίσκεστε γεωγραφικά, ο εφαρμοστέος νόμος περί απορρήτου μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

 

Πώς ασκείτε τα δικαιώματά σας;  Ο ευκολότερος τρόπος για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης υποκειμένου δεδομένων που είναι διαθέσιμη εδώ: Arbelos.gr/contact_form ή επικοινωνώντας μαζί μας. Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε κατόπιν οποιουδήποτε αιτήματος σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει η Arbelos με οποιεσδήποτε πληροφορίες συλλέγουμε; Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την ειδοποίηση.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

 

 1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;
 2. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
 3. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ;
 4. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
 5. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
 6. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;
 7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΑΣ;
 8. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ "ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ"
 9. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;
 10. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ;
 11. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ;
 12. ΠΏς ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΈΓΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΣΆΣ;

 

 1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

 

Προσωπικές πληροφορίες που μας αποκαλύπτετε

 

Εν ολίγοις: Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε.

 

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς όταν εκφράζετε ενδιαφέρον να λάβετε πληροφορίες σχετικά με εμάς ή τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες στις Υπηρεσίες ή με άλλο τρόπο όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

 

 

Προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από εσάς.  Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο της αλληλεπίδρασής σας με εμάς και τις Υπηρεσίες, τις επιλογές που κάνετε, καθώς και τα προϊόντα και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε.  Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Ονόματα

 

 • αριθμοί τηλεφώνου

 

 • διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

Ευαίσθητες πληροφορίες.  Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες πληροφορίες.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ειδοποιήσετε για τυχόν αλλαγές σε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα

Εν ολίγοις: Ορισμένες πληροφορίες — όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) ή/και τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής σας — συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε τις Υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή περιηγείστε στις Υπηρεσίες. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη ταυτότητά σας (όπως το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας), αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες συσκευής και χρήσης, όπως τη διεύθυνση IP, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τις προτιμήσεις γλώσσας, τις διευθύνσεις URL παραπομπής, το όνομα συσκευής, τη χώρα, την τοποθεσία, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο χρήσης των Υπηρεσιών μας και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες κυρίως για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας, καθώς και για τους εσωτερικούς σκοπούς ανάλυσης και αναφοράς.

 

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:

 • Δεδομένα καταγραφής και χρήσης. Τα δεδομένα καταγραφής και χρήσης είναι πληροφορίες που σχετίζονται με την υπηρεσία, τον διαγνωστικό έλεγχο, τη χρήση και την απόδοση, τις οποίες συλλέγουν αυτόματα οι διακομιστές μας όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και τις οποίες καταγράφουμε σε αρχεία καταγραφής. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί μας, αυτά τα δεδομένα καταγραφής ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τις πληροφορίες συσκευής, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και τις ρυθμίσεις και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στις Υπηρεσίες (όπως τις σημάνσεις ημερομηνίας/ώρας που σχετίζονται με τη χρήση σας, σελίδες και αρχεία που προβλήθηκαν, αναζητήσεις και άλλες ενέργειες που κάνετε, όπως ποιες λειτουργίες χρησιμοποιείτε), πληροφορίες συμβάντων συσκευής (όπως δραστηριότητα συστήματος,  αναφορές σφαλμάτων (μερικές φορές ονομάζονται "ενδείξεις σφαλμάτων") και ρυθμίσεις υλικού).

 

 • Δεδομένα συσκευής. Συλλέγουμε δεδομένα συσκευής, όπως πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται, αυτά τα δεδομένα συσκευής ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP (ή ο διακομιστής μεσολάβησης), οι αριθμοί αναγνώρισης συσκευής και εφαρμογής, η τοποθεσία, ο τύπος προγράμματος περιήγησης, το μοντέλο υλικού, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου ή/και ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας, το λειτουργικό σύστημα και οι πληροφορίες διαμόρφωσης του συστήματος.

 

 • Δεδομένα τοποθεσίας. Συλλέγουμε δεδομένα τοποθεσίας, όπως πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της συσκευής σας, οι οποίες μπορεί να είναι ακριβείς ή ανακριβείς. Ο όγκος των πληροφοριών που συλλέγουμε εξαρτάται από τον τύπο και τις ρυθμίσεις της συσκευής που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε GPS και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή δεδομένων γεωεντοπισμού που μας υποδεικνύουν την τρέχουσα τοποθεσία σας (με βάση τη διεύθυνση IP σας). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να μας επιτρέπετε να συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες είτε αρνούμενοι την πρόσβαση στις πληροφορίες είτε απενεργοποιώντας τη ρύθμιση Τοποθεσίας στη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών.

 

 1. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

 

Εν ολίγοις: Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για να παρέχουμε, να βελτιώνουμε και να διαχειριζόμαστε τις Υπηρεσίες μας, να επικοινωνούμε μαζί σας, για την ασφάλεια και την πρόληψη της απάτης και για να συμμορφωνόμαστε με το νόμο. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς με τη συγκατάθεσή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για διάφορους λόγους, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, όπως:

 

 • Για να σώσουμε ή να προστατεύσουμε το ζωτικό συμφέρον ενός ατόμου. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν είναι απαραίτητο για να αποθηκεύσουμε ή να προστατεύσουμε το ζωτικό συμφέρον ενός ατόμου, όπως για να αποτρέψουμε βλάβη.

 

 

 1. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ;

 

Εν ολίγοις: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο και έχουμε έγκυρο νομικό λόγο (δηλ. νομική βάση) να το πράξουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όπως με τη συγκατάθεσή σας, να συμμορφωθούμε με τους νόμους, να σας παρέχουμε υπηρεσίες για να συνάψουμε ή να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, να προστατεύσουμε τα δικαιώματά σας ή να εκπληρώσουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.

Εάν βρίσκεστε στην ΕΕ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή η ενότητα ισχύει για εσάς.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και ο GDPR του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτούν από εμάς να εξηγήσουμε τις έγκυρες νομικές βάσεις στις οποίες βασιζόμαστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να βασιστούμε στις ακόλουθες νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών:

 • Συγκατάθεση. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας εάν μας έχετε δώσει άδεια (δηλ. συγκατάθεση) να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για συγκεκριμένο σκοπό. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

 

 • Νομικές υποχρεώσεις.  Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως να συνεργαστούμε με έναν φορέα επιβολής του νόμου ή ρυθμιστική αρχή, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστικές διαφορές στις οποίες συμμετέχουμε.

 • Ζωτικά συμφέροντα. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή των ζωτικών συμφερόντων ενός τρίτου μέρους, όπως καταστάσεις που περιλαμβάνουν πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε ατόμου.

 

 1. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

 

Εν ολίγοις: Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα ή/και με τις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων.

 

Προμηθευτές, Σύμβουλοι και Άλλοι Τρίτοι Πάροχοι Υπηρεσιών.  Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών, εργολάβους ή αντιπροσώπους ("τρίτα μέρη") που εκτελούν υπηρεσίες για εμάς ή για λογαριασμό μας και απαιτούν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουν αυτό το έργο. Οι κατηγορίες τρίτων με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικές πληροφορίες είναι οι εξής:

 • Υπηρεσίες Ανάλυσης Δεδομένων

 

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Μεταβιβάσεις επιχειρήσεων. Μπορούμε να μοιραστούμε ή να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων οποιασδήποτε συγχώνευσης, πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, χρηματοδότησης ή εξαγοράς του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.

 

 1. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

 

Εν ολίγοις: Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα δήλωση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα δήλωση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης από το νόμο (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις). Κανένας σκοπός σε αυτήν την ειδοποίηση δεν θα απαιτήσει από εμάς να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περισσότερο από 6 μήνες.

Όταν δεν έχουμε συνεχή νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, είτε θα διαγράψουμε είτε θα ανωνυμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου είναι δυνατή η διαγραφή.

 1. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;

 

Εν ολίγοις: Στόχος μας είναι η προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα και εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της ασφάλειας οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρά τις διασφαλίσεις και τις προσπάθειές μας να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες σας, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω του Διαδικτύου ή της τεχνολογίας αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι χάκερ, εγκληματίες στον κυβερνοχώρο ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να νικήσουν την ασφάλειά μας και να συλλέξουν, να αποκτήσουν πρόσβαση, να κλέψουν ή να τροποποιήσουν εσφαλμένα τις πληροφορίες σας. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, η μετάδοση προσωπικών πληροφοριών από και προς τις Υπηρεσίες μας γίνεται με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μόνο σε ασφαλές περιβάλλον.

 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΑΣ;

Εν ολίγοις: Σε ορισμένες περιοχές, όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ) και το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ), έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιοχές (όπως ο ΕΟΧ και το Ηνωμένο Βασίλειο), έχετε ορισμένα δικαιώματα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το δικαίωμα (i) να ζητήσετε πρόσβαση και να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας πληροφοριών, (ii) να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή. (iii) να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. και iv) κατά περίπτωση, στη φορητότητα των δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ; " παρακάτω.

Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε κατόπιν οποιουδήποτε αιτήματος σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Εάν βρίσκεστε στον ΕΟΧ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Εάν βρίσκεστε στην Ελβετία, τα στοιχεία επικοινωνίας των αρχών προστασίας δεδομένων είναι διαθέσιμα εδώ: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

 

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας: Εάν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, η οποία μπορεί να είναι ρητή ή / και σιωπηρή συγκατάθεση ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ; " παρακάτω.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάκλησή της ούτε, όταν το επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών που διεξάγεται με βάση νόμιμους λόγους επεξεργασίας εκτός από τη συγκατάθεση.

 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ "ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ"

 

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και ορισμένα λειτουργικά συστήματα για κινητές συσκευές και εφαρμογές για κινητές συσκευές περιλαμβάνουν μια λειτουργία Do-Not-Track ("DNT") ή ρύθμιση που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να επισημάνετε την προτίμηση απορρήτου σας να μην παρακολουθούνται και να συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Σε αυτό το στάδιο δεν έχει οριστικοποιηθεί κανένα ενιαίο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την εφαρμογή σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, προς το παρόν δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που επικοινωνεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείστε στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτήν την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση της παρούσας δήλωσης απορρήτου.

 1. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;

 

Εν ολίγοις: Ναι, εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, σας παρέχονται συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Η Ενότητα 1798.83 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνια, επίσης γνωστή ως νόμος "Shine The Light", επιτρέπει στους χρήστες μας που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητούν και να λαμβάνουν από εμάς, μία φορά το χρόνο και δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών (εάν υπάρχουν) που αποκαλύψαμε σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των τρίτων με τα οποία μοιραστήκαμε προσωπικές πληροφορίες κατά το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια και θέλετε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, υποβάλετε το αίτημά σας γραπτώς σε εμάς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, διαμένετε στην Καλιφόρνια και έχετε εγγεγραμμένο λογαριασμό στις Υπηρεσίες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την κατάργηση ανεπιθύμητων δεδομένων που δημοσιεύετε δημόσια στις Υπηρεσίες. Για να ζητήσετε την κατάργηση αυτών των δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μια δήλωση ότι διαμένετε στην Καλιφόρνια. Θα διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα δεν εμφανίζονται δημόσια στις Υπηρεσίες, αλλά λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα ενδέχεται να μην καταργηθούν πλήρως ή πλήρως από όλα τα συστήματά μας (π.χ. αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ.).

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων CCPA

Ο Κώδικας Κανονισμών της Καλιφόρνια ορίζει έναν "κάτοικο" ως:

(1) κάθε άτομο που βρίσκεται στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας για άλλο σκοπό εκτός από προσωρινό ή μεταβατικό και

(2) κάθε άτομο που κατοικεί στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας και βρίσκεται εκτός της Πολιτείας της Καλιφόρνια για προσωρινό ή μεταβατικό σκοπό

Όλα τα άλλα άτομα ορίζονται ως "μη κάτοικοι".

Εάν αυτός ο ορισμός του "κατοίκου" ισχύει για εσάς, πρέπει να τηρούμε ορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών συλλέγουμε;

Έχουμε συλλέξει τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες:

Κατηγορία

Παραδείγματα

Συλλέγονται

A. Αναγνωριστικοί κωδικοί

Στοιχεία επικοινωνίας, όπως πραγματικό όνομα, ψευδώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός επικοινωνίας τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου, μοναδικό προσωπικό αναγνωριστικό, ηλεκτρονικό αναγνωριστικό, διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, διεύθυνση email και όνομα λογαριασμού

 

ΝΑΙ

 

B. Κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που αναφέρονται στο καταστατικό της California Customer Records

Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, εκπαίδευση, απασχόληση, ιστορικό απασχόλησης και οικονομικά στοιχεία

 

ΝΑΙ

 

Γ. Προστατευόμενα χαρακτηριστικά ταξινόμησης σύμφωνα με την Καλιφόρνια ή την ομοσπονδιακή νομοθεσία

Φύλο και ημερομηνία γέννησης

 

 

 

Δ. Εμπορικές πληροφορίες

Πληροφορίες συναλλαγών, ιστορικό αγορών, οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες πληρωμής

 

 

 

Ε. Βιομετρικές πληροφορίες

Δακτυλικά αποτυπώματα και φωνητικά αποτυπώματα

 

 

 

F. Διαδικτυακή ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα δικτύου

Ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, διαδικτυακή συμπεριφορά, δεδομένα ενδιαφερόντων και αλληλεπιδράσεις με εμάς και άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, συστήματα και διαφημίσεις

 

 

 

Ζ. Δεδομένα γεωεντοπισμού

Τοποθεσία συσκευής

 

 

 

Η. Ηχητικές, ηλεκτρονικές, οπτικές, θερμικές, οσφρητικές ή παρόμοιες πληροφορίες

Εικόνες και ηχογραφήσεις, βίντεο ή κλήσεων που δημιουργούνται σε σχέση με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες

 

ΌΧΙ

 

I. Επαγγελματικές πληροφορίες ή πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση

Στοιχεία επικοινωνίας επιχείρησης για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας σε επιχειρηματικό επίπεδο ή τίτλο εργασίας, ιστορικό εργασίας και επαγγελματικά προσόντα εάν υποβάλετε αίτηση για εργασία μαζί μας

 

ΌΧΙ

 

Ι. Πληροφορίες για την εκπαίδευση

Αρχεία μαθητών και πληροφορίες καταλόγου

 

ΌΧΙ

 

Κ. Συμπεράσματα που εξάγονται από άλλες προσωπικές πληροφορίες

Συμπεράσματα που εξάγονται από οποιαδήποτε από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω για τη δημιουργία ενός προφίλ ή μιας περίληψης σχετικά, για παράδειγμα, με τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου

 

ΌΧΙ

 

 

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε άλλες προσωπικές πληροφορίες εκτός αυτών των κατηγοριών μέσω περιπτώσεων όπου αλληλεπιδράτε μαζί μας αυτοπροσώπως, διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομείου στο πλαίσιο:

 • Λήψη βοήθειας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών μας.

 

 • Συμμετοχή σε έρευνες πελατών ή διαγωνισμούς. και

 

 • Διευκόλυνση στην παροχή των Υπηρεσιών μας και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας.

Πώς χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές συλλογής και κοινοποίησης δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή ανατρέχοντας στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτού του εγγράφου.

Εάν χρησιμοποιείτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε, ενδέχεται να απορρίψουμε ένα αίτημα εάν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος δεν υποβάλει απόδειξη ότι έχει εξουσιοδοτηθεί έγκυρα να ενεργεί εκ μέρους σας.

Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας σε οποιονδήποτε άλλο;

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών μας σύμφωνα με γραπτή σύμβαση μεταξύ εμάς και κάθε παρόχου υπηρεσιών. Κάθε πάροχος υπηρεσιών είναι μια κερδοσκοπική οντότητα που επεξεργάζεται τις πληροφορίες για λογαριασμό μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δικούς μας επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για την ανάληψη εσωτερικής έρευνας για τεχνολογική ανάπτυξη και επίδειξη. Αυτό δεν θεωρείται "πώληση" των προσωπικών σας πληροφοριών.

Η Arbelos δεν έχει πουλήσει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς κατά τους προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες. Η Arbelos έχει αποκαλύψει τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς κατά τους προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες:

 

 • Κατηγορία Γ. Χαρακτηριστικά προστατευόμενων ταξινομήσεων σύμφωνα με την Καλιφόρνια ή την ομοσπονδιακή νομοθεσία, όπως το φύλο ή η ημερομηνία γέννησης.

 

 • Κατηγορία Δ. Εμπορικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες συναλλαγών, ιστορικό αγορών, οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες πληρωμής.

 

 • Κατηγορία Ε. Βιομετρικές πληροφορίες, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και φωνητικά αποτυπώματα.

 

 • Κατηγορία ΣΤ. Πληροφορίες δραστηριότητας διαδικτύου ή άλλων ηλεκτρονικών δικτύων, όπως ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, διαδικτυακή συμπεριφορά, δεδομένα ενδιαφερόντων και αλληλεπιδράσεις με εμάς και άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, συστήματα και διαφημίσεις.

 

 • Κατηγορία Ζ. Δεδομένα γεωεντοπισμού, όπως τοποθεσία συσκευής.

Οι κατηγορίες τρίτων στους οποίους αποκαλύψαμε προσωπικές πληροφορίες για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ".

 

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των δεδομένων — Αίτημα διαγραφής

 

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών. Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σεβαστούμε το αίτημά σας και θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, με την επιφύλαξη ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται από το νόμο, όπως (ενδεικτικά) η άσκηση από άλλον καταναλωτή του δικαιώματός του στην ελευθερία του λόγου, οι απαιτήσεις συμμόρφωσής μας που απορρέουν από νομική υποχρέωση ή οποιαδήποτε επεξεργασία που μπορεί να απαιτείται για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες.

 

Δικαίωμα ενημέρωσης — Αίτηση ενημέρωσης

 

Ανάλογα με τις περιστάσεις, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε:

 • εάν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία,

 

 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε,

 

 • τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται οι συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες·

 

 • εάν πουλάμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

 

 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που πουλήσαμε ή αποκαλύψαμε για επιχειρηματικούς σκοπούς,

 

 • τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους πωλήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν οι προσωπικές πληροφορίες για επιχειρηματικούς σκοπούς· και

 

 • τον επιχειρηματικό ή εμπορικό σκοπό για τη συλλογή ή την πώληση προσωπικών πληροφοριών.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε ή να διαγράφουμε πληροφορίες καταναλωτών που αποχαρακτηρίζονται ως απάντηση σε αίτημα καταναλωτή ή να ταυτοποιούμε εκ νέου μεμονωμένα δεδομένα για να επαληθεύσουμε ένα αίτημα καταναλωτή.

 

Δικαίωμα στη μη διακριτική μεταχείριση για την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής του καταναλωτή

Δεν θα κάνουμε διακρίσεις εναντίον σας εάν ασκήσετε τα δικαιώματα απορρήτου σας.

Διαδικασία επαλήθευσης

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα πρέπει να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας για να διαπιστώσουμε ότι είστε το ίδιο άτομο για το οποίο έχουμε τις πληροφορίες στο σύστημά μας. Αυτές οι προσπάθειες επαλήθευσης απαιτούν από εμάς να σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, ώστε να μπορέσουμε να τις αντιστοιχίσουμε με πληροφορίες που μας έχετε παράσχει προηγουμένως. Για παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο του αιτήματος που υποβάλλετε, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε ορισμένες πληροφορίες, ώστε να μπορέσουμε να αντιστοιχίσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε με τις πληροφορίες που έχουμε ήδη στο αρχείο ή ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μιας μεθόδου επικοινωνίας (π.χ. τηλεφώνου ή email) που μας έχετε παράσχει προηγουμένως. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες μεθόδους επαλήθευσης, όπως υπαγορεύουν οι περιστάσεις.

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται στο αίτημά σας για να επαληθεύσουμε την ταυτότητα ή την εξουσία σας να υποβάλετε το αίτημα. Στο μέτρο του δυνατού, θα αποφύγουμε να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς για σκοπούς επαλήθευσης. Ωστόσο, εάν δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας από τις πληροφορίες που διατηρούμε ήδη, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες για σκοπούς επαλήθευσης της ταυτότητάς σας και για λόγους ασφάλειας ή πρόληψης απάτης. Θα διαγράψουμε αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες μόλις ολοκληρώσουμε την επαλήθευσή σας.

Άλλα δικαιώματα απορρήτου

 • Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

 

 • Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι εσφαλμένα ή δεν είναι πλέον σχετικά ή να ζητήσετε να περιορίσετε την επεξεργασία των πληροφοριών.

 

 • Μπορείτε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλει αίτημα στο πλαίσιο του CCPA εκ μέρους σας. Ενδέχεται να απορρίψουμε ένα αίτημα από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο που δεν υποβάλλει απόδειξη ότι έχει εξουσιοδοτηθεί έγκυρα να ενεργεί εκ μέρους σας σύμφωνα με τον CCPA.

 

 • Μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από τη μελλοντική πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους. Μόλις λάβουμε ένα αίτημα εξαίρεσης, θα ενεργήσουμε κατόπιν του αιτήματος το συντομότερο δυνατό, αλλά όχι αργότερα από δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή ανατρέχοντας στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτού του εγγράφου. Εάν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

 

 1. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ;

 

Εν ολίγοις: Ναι, θα ενημερώσουμε αυτήν την ειδοποίηση όπως απαιτείται για να παραμείνουμε συμμορφωμένοι με τους σχετικούς νόμους.

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα δήλωση απορρήτου κατά καιρούς. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία "Αναθεωρημένης" και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα δήλωση απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας σε εμφανές σημείο μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντάς σας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά την παρούσα δήλωση απορρήτου για να ενημερώνεστε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

 

 1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ;

 

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@arbelos.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

 

ARBELOS

Καλκάνδή 10

Γύθειο, Πελοπόννησος 23200

Ελλάδα

 

 1. ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΈΓΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΣΆΣ;

 

Με βάση τους ισχύοντες νόμους της χώρας σας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις διαγράψετε. Για να ζητήσετε να ελέγξετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Arbelos.gr/contact_form.